Selecteer een pagina

Zalon by Zalando

Zalon is de kledingbox en online personal shopping service van Zalando. Tot voor kort was dit de enige voor zowel mannen als vrouwen,  inmiddels is de personal styling service van Brantano een perfect alternatief. Probeer het zelf eens uit.

Hoe werkt Zalon?

Zalon is de kledingbox van Zalando. Een online personal shopping dienst waarbij stylisten je helpen met nieuwe outfits. Het verschil met de andere aanbieders is dat Zalon voor mannen en vrouwen is.

Zalando is een van de grootste online warenhuizen (webshops) in Europa op het gebied van fashion en alles wat daar mee te maken heeft. Dit betekend dat de online stylisten van Zalon automatisch toegang hebben tot deze collectie van kleding inclusief alle accessoires.

Via de online intake geeft je antwoord op enkele vragen over je stijl, voorkeur, wensen en bijvoorbeeld je budget. Vervolgens krijg je een stylist toegewezen die met deze informatie kleding selecteert uit de modecollectie van Zalando.

Eenmaal de kledingbox met nieuwe outfits thuisbezorgd, kun je gaan passen. Dit doe je in je eigen tijd en heb je  hier alle tijd voor. Wat je niet wilt houden stuur je weer terug.
Je hebt bij Zalon 100 dagen de tijd om na te denken of je iets wilt terug sturen. Echter moet je wel binnen 14 dagen na ontvangst van de kleding, dit betalen.

Zalon bezorgd ook in België en is daarmee momenteel samen met Brantano de enige aanbieder van online personal shopping die een kledingbox voor mannen en vrouwen heeft. Druk voor meer informatie op onderstaande knop om naar de website van Brantano te gaan en zelf het verschil te ontdekken.

 

Door de grote hoeveelheid merken en kleding items en accessoires zoals riemen, hoeden, petjes, zonnebrillen etc. Kunnen de online personal shoppers werkelijk van alles combineren om een perfecte outfit samen te stellen. Zo kan er voor elke gelegenheid een nieuwe outfit en nieuwe stijl worden gemaakt. Of je nu een verjaardag, feestje, sollicitatie of een bruiloft hebt.

Hoewel Zalon altijd vooruitstrevend is geweest met dit concept kun je inmiddels uit meerdere aanbieders met outfitboxen en personal styling services kiezen. Naast Zalon is het Belgische Brantano een erg goed en misschien wel beter alternatief. De keten heeft tenslotte ook winkels waar je evt terecht kan om je kleding te ruilen of om kleding te passen.

Welke merken vind je bij Zalon?

Zoals eerder beschreven maken de online kleding deskundigen gebruik van de gehele kleding collectie van Zalando. Van alle kleding items, tot schoenen, hoeden, petjes en andere accessoires aan toe. Dit zijn samen meer dan 130.000 producten van wel 1500 verschillende merken.

Om toch een indruk te krijgen van welke merken er gebruikt worden in de kledingbox van Zalon hebben we hier enkele namen voor je. Denk aan schoenen merken van: Adidas, Clarks, Reebok, New Balance, Dr Martens. Denk aan kleding merken zoals: Calvin Klein, Marco Polo, Ecco, Noppies, Scotch and Soda, Guess, Designual en zo kunnen we nog wel even door gaan.

  • Kwaliteit van de kleding
  • Variatie van stijlen
  • Merken aanbod
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat zijn de kosten?

Een veelgestelde vraag maar lastig te beantwoorden. De dienst zelf is namelijk helemaal gratis. Voor het persoonlijke stijladvies en zelfs de bezorging van de kleding betaal je niets. Je betaald alleen voor de outfit en de kleding die je besluit te houden nadat je dit thuis hebt gepast.

De prijzen variëren per persoon en is geheel afhankelijk van je voorkeuren en budget. Je kunt voor € 200,- euro maar ook voor € 1000,- euro een nieuwe outfit laten samenstellen. Daarmee ligt de gemiddelde uitgave bij een Zalon kledingbox tussen de € 200 – € 500,-

Je betaald voor alle kledingstukken, schoenen en andere items. Exact hetzelfde zoals dat op de website van Zalando in de webshop is vermeld. Je betaald dus helemaal niets extra voor het stylingadvies van jouw persoonlijke online shopper.

Zalon ervaringen.

Om een goede kledingboxen vergelijkingswebsite voor België te zijn. Hechten wij erg veel waarde aan de ervaringen van onze bezoekers. En vragen daarom om jouw ervaringen met online personal shopping dienst met ons te delen. En wie weet staat binnenkort ook jouw review op onze website. Hieronder een overzicht van enkele Zalon ervaringen.

Ik ben gek op shoppen en nieuwe kleding. Maar ik vind het nog veel leuker om verrast te worden met nieuwe fashion volgens de laatste trends. Met de kledingbox van Zalon laat ik me elke keer weer verrassen alsof ik mezelf een cadeau geef.

Laura Jansen

Sales Medewerker

Shoppen is niet meer zo leuk als vroeger. De parkeerkosten, de drukte in winkelstraten en winkelcentra’s zijn voor mij de reden waarom ik niet meer shop. Ondanks dat wil ik wel goed gekleed door het leven gaan met. Wat dat betreft is Zalon perfect!
John Joseph

Financial Controller

Het klinkt verwend maar soms heb ik weinig tijd om zelf op Zalando te kijken naar nieuwe kleding. Sinds de komst van de styling service Zalon wil ik niets anders meer dan hier gebruik van maken. Zo komt ik representatief bij nieuwe klanten en bespaar ik veel tijd!
Suzanne de Klerk

Vertegenwoordiger

Voorbeeld Outfits.

Voorbeeld Outfit Lentelook Dames
Voorbeeld Outfit Lentelook
Voorbeeld Outfit Lentelook Heren
Voorbeeld Outfit Lentelook

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.