Selecteer een pagina

The Cloakroom

The Cloakroom is een van de eerste kledingboxen in België voor heren. Het van origine Duitse bedrijf is naast België ook actief in Nederland, Oostenrijk, Duitsland en enkele andere landen.

Online personal shopping met The Cloakroom.

Je zou het niet denken maar ‘online personal shopping’ is begonnen voor met diensten exclusief voor heren. Met daarvan The Cloakroom als een van de pioniers op dit gebied. Later volgde bedrijven zoals Zalon van Zalando, en House of Einstein.

Inmiddels is het succes van online personal shopping ook bij vrouwen terecht gekomen en maken zowel mannen als vrouwen gebruik van de online stylisten van de verschillende bedrijven. The Cloakroom richt zich alleen op mannen die graag gebruik maken van een personal shopper.

Of je nu een compleet nieuwe outfit nodig hebt voor een speciale gelegenheid, of enkel op zoek bent naar een nieuwe bijpassende riem, colbert of een nieuw paar schoenen. De outfitters van The Cloakroom gaan graag voor je aan de slag met hun ervaring en kennis op het gebied van fashion.

 

Het werkt zoals de meeste kledingbox aanbieders werken. Middels een online formulier en of telefoongesprek wordt je stijl en voorkeur inzichtelijk.
Vervolgens gaat jouw personal online shopper met jouw stijlvoorkeur en wensen. Voor jou aan de slag om een of meerdere nieuwe outfits te creëren.
Deze nieuwe outfits, krijg jij thuis of op elk ander gewenst adres bezorgd. Waarna je in je eigen comfort en omgeving de kleding kunt passen. Eenmaal tevreden, dan pas betaal je de kleding die je houdt. Wat je niet wilt stuur je kosteloos terug.
Op de website van The Cloakroom en onderaan deze pagina vind je enkele voorbeelden van Outfits volgens de 4 verschillende kledingbox stijlen. Uiteraard is geen enkele outfit hetzelfde is zijn deze alleen ter illustratie. Je hoeft niet bang te zijn dat je iemand tegenkomt met dezelfde kleding aan. Naast de outfits, krijg je ook gratis stijladvies. En vertelt de online shopper welke combinaties er allemaal mogelijk zijn met de geselecteerd kleding en wat je eventueel nog meer kunt doen.

Welke merken worden er gebruikt bij The Cloakroom?

Bij de kledingbox van The Cloakroom wordt er gebruik gemaakt van 4 concept boxen. Dit zijn Casual, Trendy, Smart Casual en Classic. Afhankelijk van jouw stijl en wensen, wordt er een van deze boxen gehanteerd. De stylist gaat dan 2 outfits samenstellen die helemaal bij jouw stijl passen. Hier worden vervolgens verschillende merken voor gebruikt. En daarmee is geen enkele outfit hetzelfde. Merken de je tegenkomt in de kledingbox zijn onder andere: Scotch & Soda, Ben Sherman, Gant, Levis, Profuomo, Lee en velen meer.
  • Kwaliteit van de kleding.
  • Variatie in stijl
  • Diverse merken
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat zijn de prijzen??

De prijzen zijn die wij hieronder geven zijn puur ter indicatie. Elke outfit is uniek en daarom kan er geen vaste prijs gerekend worden. Het stijladvies van jouw personal online shopper is gratis. Ook het samenstellen van de outfits en het bezorgen en eventueel retour zenden van de kleding is helemaal gratis. Je betaald pas voor de kleding wanneer je hebt besloten wat je wilt houden.

Wat je ook moet weten, is dat de prijzen van de individuele kledingstukken de gewone retailprijzen hebben. Je betaald dus precies hetzelfde als wanneer je een sweater, jeans of colbert zelf in een winkel zou kopen. Daarmee is het bestellen van een kledingbox erg interessant omdat het je veel tijd bespaard en voorziet van nieuwe ideeën en inspiratie.

De waarde van de twee outfits in de kledingbox van The Cloakroom ligt gemiddeld genomen rond de € 1250,- Wees er bewust van dat je zelf mag bepalen wat je wilt houden en wat je terug stuurt.

The Cloakroom reviews & ervaringen.

Gelukkig voor jou zijn er al vele anderen voor jou geweest die een kledingbox hebben besteld via The Cloakroom. Daarmee kunnen wij de beste reviews en ervaringen van onze website bezoekers met jou delen. Hieronder vind je een overzicht van de leukste reviews.
Programmeren en coderen is wat ik doe, daar ligt mijn passie. Hoewel ik graag goed en net gekleed ben heb ik hier zelf geen goed zicht op. Dankzij mijn stijlexpert ontvang ik elke 2 maanden weer een nieuwe outfit waarin ik met plezier naar buiten ga.
Dennis

App Developer

Ik kom graag goed gekleed voor de dag en zo sta ik ook graag voor de klas. Sinds ik gebruik maak van The Cloakroom is dat geen enkel probleem en bespaard het mij een hoop tijd met kleding shoppen. Ik heb nu een eigen personal shopper die me helpt.
Jim Verhagen

Docent Bedrijfskunde

De ene keer lekker casual, en de andere keer voel ik me weer trendy. De stijlexpert van Cloakroom speelt goed op mijn wensen in en zet haar ruime ervaring en mode kennis goed in om voor mij een nieuwe outfit samen te stellen.
Philipe Jorgensen

Helpdeskmedewerker ICT

Voorbeelden van de kledingboxen.

Trendy kledingbox
Smart Casual
Casual  Outfit Kledingbox

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.