Selecteer een pagina

Suitcase by Brantano

Brantano, een webshop met de laatste fashion en trends is gaan samenwerken met kledingbox dienst Suitcase Deze in inprincipe voor mannen maar ook vrouwen kunnen bij Brantano terecht voor een kledingbox middels de personal styling service voor vrouwen. Velen voor jou zijn al verliefd geworden op deze fusion, want de gratis online personal shopping en styling, maken elke shopper blij!.

Hoe werkt Suitcase?

Je krijgt een koffer (kledingbox) toegestuurd, met al je gewenste garderobe en nog veel meer accessoires die hierbij passen in een mooi pakket. Het zal je inspiratie bieden en het is een eenvoudige, moderne manier om je thuis te laten stijlen zonder dat je alle winkels hoeft af te rennen op zoek naar mooie nieuwe outfits en kleding.

Een fashion box kan zoiets waarmaken met goed georganiseerde partners door het hele land. Er wordt met verschillende leveranciers van mode of een kleding agentschap samengewerkt zodat de online styling service ervoor kan zorgen dat je de juiste kleding en accessoires goed verpakt thuisgestuurd krijgt. Suitcase heeft veel overeenkomsten met Zalon van Zalando dat ook een personal shopping dienst heeft.

Deze service gaat verder dan alleen een goede klantrelatie. Door je te helpen met je wensen en voorkeur voor nieuwe kleding in verschillende stijlen en volgens de laatste modetrends is er voor elke gelegenheid een outfit te vinden. Of het nu gaat om een compleet 3-delig kostuum, of een paar schoenen. Hiervoor gaat je persoonlijke online shopper / style advisor een of meerdere nieuwe outfits voor je samenstellen en ontvangt je deze gratis thuis in een mooie outfit box. Maak later zelf een keuze, welke modeitems je leuk vindt en welke je terugstuurt.

Aanvraagformulier styling.

Met een paar vragen in een quiz wordt je geholpen met je personal styling en outfits volgens de laatste trends van Suitcase. Je kunt de stylingquiz online invullen via de website van Brantano. Door enkele vragen te beantwoorden kunnen je stijl en voorkeuren in kaart worden gebracht, wat personal shopping eens stuk makkelijker en leuker maakt. Het is ook mogelijk om te chatten of een kennismakingsgesprek via de telefoon te plannen met je eigen persoonlijke online shopper die je op elk moment kan helpen met je personal styling voor welke gelegenheid dan ook.

 

Je favoriete mode.

Om het perfecte stijladvies te krijgen, moet je via de website van Brantano contact opnemen met een persoonlijke online-shopper. Deze zal een of meer nieuwe outfit mogelijkheden samenstellen op basis van je stijl en persoonlijke voorkeuren, rekening houdend met je budget, favoriete kleuren en merken en accessoires, zoals een riem, schoenen, stropdas, sokken, enzovoort. En de eventuele gelegenheid waar je een outfit voor wilt. Wanneer jij je voorkeuren hebt doorgegeven ontvang je enkele stijl voorbeelden via de mail, en kun je hier feedback op geven voor je deze thuisbezorgd krijgt in een Suitcase box.

 

Welke merken vindt je in de Suitcase box?

Suitcase bestaat al langer en zullen daarom de bekende merken die je in de box tegen kwam behouden blijven. Daarnaast wordt het assortiment kleding en fashion items uitgbreid met dat van Brantano. Denk hierbij aan premium mode merken zoals Fred Perry, Matinique, Scotch & Soda, CKS en alle andere merken die je doorgaans ook in de Brantano winkels kunt vinden. Of in de online Brantano webwinkel waar je snel en eenvoudig mode kunt bestellen.

 

De bezorging van Brantano.

Als het op bezorging aankomt, geeft de Suitcase service van Brantano je de beste garantie dat je outfit box op tijd klaar is voor jouw geweldige gelegenheid. Vanaf het moment van bestellen ontvang je binnen enkele dagen de exclusieve kledingdoos van Suitcase met in de afgesproken tijd het aantal nieuwe outfits voor een geheel nieuwe kledingstijl of toevoeging aan je huidige kledingcollectie, precies zoals je besteld hebt.

Bezorgen en passen in Brantano winkels.

De verzending gaat met Bpost. Wanneer je hebt besloten wat je wel of niet wilt houden. Kun je de kleding eenvoudig retour sturen met het bijgeleverde retourformulier. Je kunt alternatief ook kiezen voor verzending naar een van de 100 Brantano Winkels in Belgiƫ. Hier kun je vervolgens direct passen en afrekenen wat je wilt houden. Aanvullend zou je hier ook nog extra stijladvies kunnen vragen.

  • Kwaliteit van de gebruikte kleding merken.
  • Variatie van stijlen in de outfits.
  • De grootte van het merken en kleding aanbod.
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat is de prijs van Brantano en Suitcase?

Bij outfit box en personal styling diensten wordt vaak gevraagd hoeveel dit nu kost en wat de prijs van een dergelijke kledingbox of dienst is. Omdat het om ene persoonlijke service gaat en de uitkomst hiervan elke keer anders is er geen vaste prijs voor een box.

Wat wel handig is om te weten, is dat het advies, dus de personal styling, het creƫren van de verschillende outfits op basis van jouw wensen helemaal gratis is. Net als de verzending en het retour sturen. De prijs die je daadwerkelijk betaald voor de Suitcase dienst van Brantano is afhankelijk van welke kledingitems je wilt houden. En natuurlijk welke merken er worden gebruikt dat je via je stijlprofiel hebt aangegeven. Daarnaast kun je ook een budget afspreken zodat je zeker weet dat het nooit duurder zal worden dan een bepaald bedrag.

Een andere tip die ik je wil meegeven is. Dat je voor de kledij hetzelfde betaald als in de Brantano winkels en zoals deze zijn geprijsd in de online webshop van Brantano. Mocht je willen weten hoeveel ene bepaald item kost dan zou je dit altijd kunnen opzoek in de webshop.

Ook vrouwen kunnen gebruik maken van de personal styling service van Brantano. Deze heet dan geen Suitcase maar ‘Personal Styling’ En vind je via onderstaande knop.

Suitcase reviews.

Op onze homepage kunnen je meerdere heren en vrouwen kledingboxen met elkaar vergelijken. Ons doel is dan ook om jou zo objectief mogelijk van de juiste informatie over alle personal styling diensten te voorzien. Zodat je zelf kunt bepalen welke style box het beste bij jouw stijl past. Zonder de feedback van onze website bezoekers zouden wij dit niet kunnen, en helpen de in dit geval ‘Suitcase reviews’ onze bezoekers met het vinden van de juiste box service. Mede daarom lees je hieronder enkele ervaringen en Suitcase reviews van mensen die via onze website zijn uitgekomen bij de personal styling service van Brantano.

De grote kracht van het online shoppen wordt alleen maar beter door dit soort diensten. Online shoppen vanaf je computer of telefoon kan nu ook met het gratis advies van een kledingexpert waar ik maar al te graag gebruik van maak. Dit scheelt mij veel tijd en bovenal nieuwe mode inzichten.

Silveer

Account Manager

Hoewel ik gek ben op mode en het volgen van de laatste modetrends, ben ik minder fan van winkelen en de drukte die daar bij komt kijken, en tijd die je kwijt bent aan het winkelen. Sinds de komst van deze kledingboxen ben ik een fan en gebruik ik naast Zalon sinds kort ook de Personal Styling service van Brantano.

Barbara de Zeeuw

Lerares Basisonderwijs

Wanneer je voor je werk er altijd tip top en representatief bij moet lopen, is een style box een perfecte oplossing. Sinds kort maakt mijn werkgever hier gebruik van voor het personeel om zo alle collega’s zakelijk casual en toch in een stijl te kunnen kleden. Wat mij betreft een perfecte combinatie!

Jamie

IT Consultant

Voorbeeld Outfits Personal Styling.

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.