Selecteer een pagina

Scottybons

Scottybons is online personal shopping in style voor vrouwen. Een kledingbox voor de zelfbewuste vrouw die weet wat ze wilt. De kledingbox dienst staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Naast de bekende merken gebruikt Scottybons ook minder bekende merken.

Hoe werkt Scottybons precies?

Wanneer je bekend bent met kledingboxen, dan weet je dat de meeste van deze diensten dezelfde werkwijze hanteren. Zo ook bij Scottybons. Het werkt als volgt: Eerst vertel je wat meer over jezelf in de vorm van een online vragenformulier. Wanneer je dit wenst, is ook een telefonisch kennismakingsgesprek mogelijk.

Na de vragen over jouw stijl, wensen en maten. Gaat een online personal shopper van Scottybons voor jou een outfit selecteren. Denk hierbij aan kleding, met bijpassende schoenen, andere accessoires die de outfit compleet en uniek maken.

De outfit ontvang je op het aangegeven adres en kun je alles op je gemak passen. Wat je leuk vind hou je, en wat je niet wilt houden stuur je eenvoudig en gratis terug.

Scottybons is een van de eerste kledingboxen voor vrouwen en staat voor persoonlijk online stijladvies. Kwaliteit en duurzaamheid en 100% aandacht voor jou.
Met het bestellen van een kledingbox vereenvoudig je je leven en bespaard je ontzettend veel tijd. Zo is het elke keer een verrassing en ga je goed gekleed door het leven.

In tegenstelling tot veel andere services wordt er een kleine vergoeding voor het persoonlijke stijladvies. Dit bedraagt € 15,-. Verder de bezorging en het retour sturen van kleding helemaal gratis.

 
Wat je persoonlijke stijl ook is. Bij Scottybons kun je alle kanten op. Kies voor een sexy zakelijke look of voor trendy en casual. Misschien is business, stoer en classy wel meer jouw ding. Laat het je personal shopper weten en zei zal er rekening mee houden en je verrassen met een of meerdere compleet nieuwe outfits.

Ook plus size maten.

Ook voor plus size maten kun je bij Scottybons terecht. Kleding is voor iedereen en ook vrouwen met een maatje meer die graag goed gekleed door het leven gaan kunnen gebruik maken van de kledingdienst.

Welke merken kun je bij Scottybons verwachten?

De stylisten bij Scottybons houden echt van hun vak en hebben een grote passie voor mode en fashion. Ze zijn altijd op de hoogte van nieuwe trends zoals nieuwe prints, materialen en andere mode gerelateerde onderwerpen. Omdat kwaliteit en duurzaamheid een van de prioriteiten is. Tref je alleen maar duurzame bekende en minder bekendere merken aan. Dit zijn enkele merken die je kunt verwachten: Kings of Indigo, Pieszak, French Connection, Lollys Laundry, People’s Avenue, Modström en velen meer. Voor een completer overzicht kijk je op de website van Scottybons door op de bovenstaande knop te drukken.

  • Kwaliteit van merken
  • Duurzaamheid
  • Verschillende merken
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat zijn de prijzen?

De prijzen van elke outfit verschillen en zijn van te voren niet te voorspellen voor ons. Dit is geheel afhankelijk van de outfit en de gekozen kledingstukken en merken. Wel is het goed om te weten dat je nooit meer betaald dan de winkelprijzen.

Bij Scottybons betaal je een kleine vergoeding van € 15,- voor het proffesioneel stijladvies en is de verzending van de kledingbox helemaal gratis. Ook het eventueel terugsturen van kleding is gratis.

Om toch een indruk van de prijzen te krijgen hebben we onder de ervaringen wat voorbeeld outfits vermeld met de prijzen van de verschillende outfits erbij. Het mooie van een online personal shopping service is. Is dat je naast je maat en stijl ook je budget kunt aangeven. Zo voorkom je dat de stylist je te dure outfits stuurt die je toch niet kunt betalen.

Scottybons ervaringen.

Lees ook de ervaringen van anderen met Scottybons. Wij zijn een kledingbox vergelijkingswebsite en zijn daarom altijd benieuwd naar jouw ervaringen om deze vervolgens weer te kunnen delen met onze website bezoekers.
Ik ben helemaal weg van jullie concept! Scottybons heeft mijn leven erg verrijkt. Daarnaast is het ontvangen van een kledingbox elke keer weer alsof ik een cadeau krijg en een grote verrassing van wat er in zit. Ga vooral zo door, en ik zal gebruik blijven maken van jullie.
Fiona

Voedingscoach.

De ene keer sexy zakelijk, en de andere keer weer heel vrouwelijk en zakelijk gekleed is voor mij erg belangrijk. Helaas heb ik niet altijd de tijd om zelf te shoppen. Daarom maak ik graag gebruik van jullie. Elke keer ben ik mijn personal shopper weer dankbaar.
Liande van Zomeren

Juridisch Adviseuze.

Gisteren voor het eerst mijn Scottybons kledingbox ontvangen. Ik ben helemaal in mijn element met de nieuwe outfit. Ontzettend bedankt voor jullie leuke en eigentijdse service. Ik zal in de nabije toekomst nog vaak gebruik van jullie gaan maken!
Janneke van Dijk

Personal Assistant.

Voorbeeld Outfits van Scottybons.

Sexy maar toch zakelijk – € 720,-
Vrouwelijk en zakelijk – € 840,-
Trendy & Casual – € 690,-

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.