Selecteer een pagina

Outfittery

Een gratis kledingbox service voor mannen die graag goed gekleed door het leven gaan, met behulp van een personal shopper.

Hoe werkt Outfittery?

Outfittery is een online shopping service die zijn diensten in meerdere landen aanbiedt. Het is daarmee een van de marktleiders op het gebied van kledingboxen, en nu ook in België beschikbaar.

Een kledingbox bij Outfittery bestellen is erg simpel. De dienst staat voor gemak, tijdsbesparing en inspiratie. Door het invullen van een korte vragenlijst wordt je stijl in combinatie met je voorkeuren bepaald. Vervolgens krijg je de optie om een kennismakingsgesprek met je persoonlijke online stylist te hebben.

Op basis van jouw maten, voorkeuren en persoonlijke stijl, gaat de personal shopper een of meerdere nieuwe outfits samenstellen. Vervolgens wordt deze op een gewenst adres bezorgd en kun je je nieuwe kleding passen.

De online intake het eventuele kennismakingsgesprek met de online shopper en het stijladvies zijn gratis. Je betaald achteraf nadat je hebt bepaald wat je wilt houden.
Outfittery is speciaal voor mannen die voor elke gelegenheid er goed gekleed bij willen lopen. Of je nu sportief, casual of een zakelijke outfit nodig hebt.
Voor meer informatie en om een indruk te krijgen van welke kledingstijlen en kledingboxen je bij Outfittery kunt verwachten. Druk je op onderstaande knop, je wordt dan direct doorverwezen.
 
Met de verschillende merken kan Outfittery een aantal stijlen aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn: Zakelijke outfits voor belangrijke meetings of die hele belangrijke sollicitatie. Maar ook voor de man die dagelijks goed gekleed wilt zijn, zijn er Casual outfit stijlen en voor de sportieve man onder ons de meer sportieve outfits.

Welke merken gebruikt outfittery?

De kwaliteit van kleding staat bij Outfittery bovenaan. Daarom werkt het bedrijf met enkele zeer bekende merken maar ook de minder bekende merken worden gebruikt. Hiermee wordt vooral de kwaliteit van kleding gewaarborgd. Wanneer je een kledingbox van Outfittery besteld kun je merken tegenkomen zoals: Het Amsterdamse Scotch & Soda, Joop, Marc O’ Polo. Maar ook Tommy Hilfiger, Pierre Cardin en Otto Kern.
  • Kwaliteit
  • Stijlen
  • Merken
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat zijn de kosten?

Een logische vraag van veel mensen is wat de kosten voor een kledingbox zijn. Hier is helaas geen eenduidig antwoord op te geven omdat een kledingbox zeer persoonlijk is.  Je kunt namelijk in een gesprek of tijdens de online-intake aangeven wat je budget is. Je zult er dan vanzelf achter komen wat daarmee haalbaar is.

Om je toch een idee te geven heeft Outfittery op hun website vermeld wat je ongeveer kunt verwachten. Zo liggen shirts tussen de € 40 – 120, broeken € 50 – 250, en schoenen tussen de 60 en 200 euro.

Outfittery ervaringen.

Hieronder zie je enkele Outfittery ervaringen van onze website bezoekers die jou al voor zijn gegaan met het bestellen van een kledingbox. Wil jij ook een review achter laten. Neem dan contact met ons op.
Voor mijn werk moet ik representatief sportief zijn. Ik werk met klanten die ik begeleid als Personal coach waardoor ik sportief en professioneel tegelijkertijd moet zijn. Met de hulp van mijn online styliste bij Outfittery kom ik nu goed voor de dag.
Mark de Wit

Personal Fitness Coach

Mijn succes als zelfstandig ondernemer is grotendeels te danken aan mijn voorkomen, waar de kleding een grote rol in speelt. Helaas heb ik het te druk om naast mijn werk te shoppen. Sinds ik Outfittery heb ontdekt ga ik elke dag goed gekleed de deur uit.
Gerard Verweij

Inbound Marketing Expert

Outfittery is ideaal. Het bespaard me ontzettend veel tijd met nieuwe kleding aanschaffen. Daarnaast laat ik me graag verrassen door iemand met verstand van fashion, en draag ik leuke kleding combinaties die ik zelf nooit zou bedenken.
Francois van Zomeren

Account Manager

Voorbeeld Outfits.

Voorbeeld Outfit Klassiek
Voorbeeld Outfit Modern Casual
Voorbeeld Outfit Sportief
Voorbeeld Outfit Zakelijk

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.