Selecteer een pagina

Via onze contactpagina krijgen wij regelmatig e-mails met daarin allerlei vragen over de diverse kledingboxen. Een veelvoorkomende vraag is Outfittery voor vrouwen? Outfittery is een online styling service voor mannen. Het bedrijf stijl mannen en creëert op basis van de wensen van hun klanten nieuwe outfits voor mannen. Je kunt dus alleen maar herenkleding bestellen bij deze kledingbox.

Outfittery voor vrouwen.

Op de vraag of Outfittery voor vrouwen is? Is het antwoord dus nee. Je kunt als vrouw niet gestyled worden door Outfittery. Tenzij je graag in mannenkleding rondloopt natuurlijk. Wat wel kan is dat je als vrouw voor je man een kledingbox besteld. Dit is een erg leuke manier om een vriend, familielid of je partner mee te verrassen. Wanneer je iemand goed kent, kun je namelijk net zo makkelijk de voorkeuren en maten doorgeven. Vervolgens kun je de box bij jouw laten bezorgen om deze als cadeau te geven. Een andere optie is om een cadeaukaart te bestellen waarmee iemand zelf een kledingbox kan bestellen.

Alternatieve kledingboxen voor vrouwen?

Outfittery voor vrouwen is er niet. Wel zijn er genoeg alternatieven zoals we in dit artikel over kledingboxen voor vrouwen hebben vermeld. Het Nederlandse Scottybons bezorgd ook in België en is een erg goede online personal shopper die veel verstand heeft van mode en fashion. Een ander alternatief zou Zalon van Zalando kunnen zijn. Zeker wanneer je bekend bent met Zalando, dan weet je dat de gebruikte modemerken van goede kwaliteit zijn en ze altijd de laatste modetrends in huis hebben.

Scottybons Dames kledingbox Voor vrouwen Gratis stijladvies Naar website >>
Zalon by Zalando Voor vrouwen en mannen Gratis stijladvies Naar website >>
B-dressed kledingboxen voor vrouwen Voor vrouwen Gratis stijladvies Naar website >>

Er is nu een handje vol aan bedrijven die curated online personal shopping aanbieden voor mannen en vrouwen. Deze aanbieders zijn verspreid over Nederland en België maar leveren in de meeste gevallen in beide landen. Je kunt als Vlaming ook in Nederland bestellen en vice versa. Op onze website hebben wij in ons overzicht de beste kledingboxen vermeld. Naarmate er meer aanbieders bij zullen komen, zullen wij deze beoordelen en ook op onze website plaatsen. Mocht je zelf een suggestie hebben voor een kledingbox voor heren, dames of zelfs een kledingbox voor kinderen en baby’s. Laat ons dat dan weten.