Selecteer een pagina

Hoewel de kledingbox een product is die in het begin vooral alleen voor mannen beschikbaar was zijn er inmiddels ook een aantal online styling diensten die zich op vrouwen of op mannen en vrouwen richten. Het mooie van kleding en soortgelijke retail producten is dat je deze wereldwijd kun versturen en dus bestellen. Dat brengt meteen het voordeel met zich mee dat wij in dit blog kunnen kijken naar alle kledingboxen voor vrouwen die in België worden bezorgd zelfs wanneer ze in Nederland gevestigd zitten.

Kledingboxen voor vrouwen.

De online personal shopping aanbieders die een fraaie kledingbox bij je thuisbezorgen met daarin een of meerdere outfits. Die compleet op jouw wensen en voorkeuren aansluiten zijn er vooral voor mannen. Toen deze een succes bleken te zijn, kwamen er ook kledingboxen voor vrouwen op de markt. En sprong een van de grootste online modewarenhuizen van Europa ‘Zalando’ snel op de vraag naar een online styling service voor vrouwen en mannen in. Daarmee is Zalon zoals de online personal shopping dienst van Zalando heet, de eerste aanbieder die zowel vrouwen als mannen helpt met het stylen. Inmiddels zijn er enkele meer en zijn er zelfs kledingboxen voor kinderen en baby’s. Daar gaan we wellicht een andere keer naar kijken, voor nu richten we ons op welke kledingboxen voor vrouwen je in België kunt bestellen.

kledingboxen voor vrouwen

Scottybons.

In België zijn tot nu toe nog weinig aanbieders van een dergelijke online personal shopping service die zelf ook in België gevestigd zitten. Gelukkig maakt dit qua taal niet uit en kun je je dus prima tot de Nederlandse bedrijven richten. Een daarvan is Scottybons. In tegenstelling tot het hieronder genoemde Zalon, Is Scottybons alleen voor vrouwen en dan met name stijlvolle vrouwen die precies weten wat ze willen.  Deze online personal shopper is perfect voor vrouwen die van Trendy, Business, Vrouwlijk of casual zakelijk houden. De online stylisten van dit bedrijf zijn zeer professioneel en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de mode en fashion branche. Wanneer je je laat kleden door een van de stylisten van Scottybons dan weet je zeker dat je er altijd goed gekleed bij zult lopen en overal een verpletterende indruk achter laat.

Naar Scottybons >

 

Zalon By Zalando.

Zalon is de kledingbox van Zalando. Het grootste online modewarenhuis van Europa heeft een enorme collectie van verschillende merken kleding voor zowel heren als dames. Het is daarom ook niet zo gek dat ze als eerste een online styling dienst oftewel online personal shopping aanbieden voor zowel mannen als vrouwen. De kledingbox van Zalon werkt verder exact zoals andere aanbieders van kledingboxen voor vrouwen. Met hier en daar een paar verschillen.

Naar Zalon >

 

Het hele proces speelt zich online op de website van Zalon België af. Het begint met het invullen van een paar vragen over wat voor stijl je hebt. Wat je voorkeuren zijn, je maten en bijvoorbeeld je budget. Vervolgens gaat een online stylist voor jouw een aantal nieuwe outfits selecteren die je in ene mooie kledingbox thuisbezorgd krijgt. Eenmaal bezorgd, kun jij de kleding passen en bepalen wat je wel en niet wilt houden. De verzending is gratis en betalen doe je pas achteraf nadat je hebt besloten wat je wel en niet houdt.

B-Dressed.

B-Dressed is min of meer het jongere zusje van Scottybons. De online styling dienst is van dezelfde eigenaren maar dient een andere doelgroep. Deze fashionbox is meer gericht op de jongere vrouw. Veelal vrouwen met minder budget, hoewel je bij elke fashionbox exact kunt aangeven wat je budget is, en zal ook elke online kledingstilist hier rekening mee houden. B-Dressed levert ook in België het enige verschil is wel dat er dan bij een eventuele retourzending gevraagd wordt om zelf de kosten hiervoor te betalen.

Naar B-Dressed >

 

online personal shopping voor vrouwen in Belgie

Online Personal Shopping Services in België.

Dit zijn momenteel de 3 aanbieders van een online personal shopping service voor vrouwen die in België bezorgen. De kledingboxen voor heren zullen we in een apart artikel vermelden even als alle andere nuttige informatie over deze nieuwe manier van kleding shoppen. Mochten er in de toekomst nieuwe aanbieders bijkomen dan zullen wij deze hierbij zetten. Mochten er nog styling services ontbreken in deze lijst of heb je andere suggesties dan horen wij dit uiteraard graag. Gebruik dan onze contact formulier op deze pagina.