Selecteer een pagina

Nieuwe kleding kopen kan een tijdrovend klusje zijn. Of je dat nu in een fysieke winkel doet of op het internet. Het afstruinen van winkels naar die mooie broek of dat perfecte colbert kan best wat tijd in beslag nemen. Daarnaast is het voor veel mensen moeilijk om uit een bepaald kleding patroon te stappen. Je wilt wel wat nieuws maar weet niet zo goed wat en of het je wel staat. Met de komst van de kledingboxen is dat helemaal verleden tijd geworden. Iedereen kan zich nu laten kleden door een personal shopper, ongeacht het budget en in de meeste gevallen zelfs helemaal gratis. Vandaag kijken we welke kledingbox voor mannen er zijn.

Kledingbox voor mannen, welke kun je allemaal bestellen?

Het leuke van de kledingbox voor mannen is dat het hier allemaal mee begonnen is. Pas nadat de online personal shopping voor mannen een succes bleek, kwamen er ook services voor vrouwen bij. Alle kledingboxen voor vrouwen vind je onder de link. In dit artikel hier gaan we kijken welke kledingbox voor mannen er allemaal zijn en je in België kunt bestellen. De voordelen van online personal shopping is dat het je een hoop tijd bespaard, je krijgt nieuwe inzichten en soms ontdek je een compleet nieuwe stijl waarvan je niet wist dat het je zo goed zou staan. Wat dat betreft is online personal shopping met een kledingbox erg leuk en nog gratis ook.

Gratis? Ja zeker! Begrijp me niet verkeerd, je moet natuurlijk wel voor de kleding betalen die je wilt hebben. Maar het styling advies van jouw personal shopper is helemaal gratis. Het hele proces van het online vragenformulier, het eventuele kennismakingsgesprek met de jouw stylist tot het samenstellen en het bezorgen van de kledingbox is gratis. Wanneer je de box met nieuwe outfits thuis hebt ontvangen, kun je deze in je eigen comfort passen en betaald je alleen voor wat je houden wilt De rest stuur je weer gratis retour met de bijgeleverde instructies. Bijna te mooi om waar te zijn toch? Voor de duidelijkheid, je betaald ook niet meer voor de kleding die je ontvangt, alle prijzen zijn hetzelfde zoals die in de winkel wanneer je deze kledingstukken zelf zou kopen.

House Of Einstein.

House Of Einstein kledingbox

Op onze uitgebreide pagina over House Of Einstein kun je veel informatie vinden over deze online personal shopping service voor mannen. Deze kledingbox voor mannen is een van de betere die er zijn. Niet alleen omdat het bedrijf zeer ervaren kledingstilisten en mode-experts in huis heeft. Maar ook omdat het bedrijf duurzaam onderneemt. House Of Einstein werkt samen met tal van leuke merken met kwalitatieve kleding met een goede prijs verhouding. Maar daarnaast is de eis ook dat het allemaal duurzame kleding is. Duurzaamheid en een positieve bijdrage aan het milieu speelt een belangrijke rol bij de bedrijfsvoering van deze kledingbox aanbieder.

Bij House of Einstein kun je voor veel verschillende stijlen terecht. Laat aan je personal stylist weten wat je wensen, voorkeuren en eventueel budget zijn en zij doet de rest. Binnen enkele dagen ontvang je een of meerdere nieuwe outfits op het aangegeven adres en kun je deze in je eigen gemak passen.

Naar House Of Einstein >

 

Outfittery.

Outfittery kledingbox voor mannenOutfittery is van origine een Duits bedrijf dat hun dienst aanbied in meerdere landen zo ook in Nederland en België. Het bedrijf is naast het bovenstaande House of Einstein een van de betere aanbieders van een kledingbox voor mannen. Met de ervaren stylisten van Outfittery kan ook de Vlaamse man er elke dag goedgekleed bij lopen zonder dat dit extra geld of tijd kost. In principe werkt het idee hetzelfde als dat van Zalon By Zalando, The Cloakroom of elk andere online personal shopping service. Na een online aanmelding en intake gaat een mode-expert aan de slag om voor jouw een outfit samen te stellen. Dit hoeft niet perse altijd een outfit te zijn. Wanneer je bijvoorbeeld de eerste keer een of twee outfits hebt besteld, en je wilt daar nu een nieuwe item zoals een colbert of een paar schoenen bij. Dan is dat geen probleem. Jouw personal shopper houdt namelijk een dossier bij waarin al jouw wensen staan maar ook wat je al eerder hebt aangeschaft en kan hier dus makkelijk op ingespeeld worden.

Naar Outfittery >

 

Zalon By Zalando.

Zalon by ZalandoDit is tot op heden de enige kledingbox die voor zowel mannen als vrouwen is. Zalon is de online personal shopping service van Zalando. Wat weer een van Europa’s bekendste online mode warenhuizen is. De outfitters (stylisten) van Zalon hebben daarmee toegang tot de gehele collectie die je ook in de webwinkel van Zalando vind. Dit zijn dus duizenden kledingstukken en honderden merken waarmee samengewerkt wordt. Wie Zalando een beetje kent, weet dat ze gebruik maken van A merken, die voor kwaliteit en een goede prijs staan. Wanneer jij een kledingbox voor heren bij Zalon besteld dan krijg je niet alleen een of meerdere nieuwe outfits voor dezelfde retailprijs als die Zalando aanbied. Maar daar ook nog eens grtais deskundig stijladvies bij van jouw personal shopper.

Naar Zalon >

 

The Cloakroom.

the cloakroom fashionboxDe derde in dit lijstje die een kledingbox voor mannen aanbied is wederom een Duits bedrijf zoals Outfittery en Zalon dat ook zijn. Hoewel het van origine allemaal Duitse bedrijven zijn hebben ze niets met elkaar te maken, behalve dat ze met elkaar concurreren in de kledingboxen branche. The Cloakroom is vergelijkbaar met House Of Einstein en Outfittery en bezorgt ook in België. Ze verkopen zich zelf als ene nieuwe manier van shoppen, wat het natuurlijk ook is. Dit geld voor alle online styling diensten zoals die in dit artikel en op onze website vermeld. Het verschil zit hem een beetje in de benadering en hoe je jouw voorkeuren en wensen doorgeeft. Bij de een gaat dit via een online vragenformulier, bij de andere is zelfs een telefonisch kennismakingsgesprek een optie. Het grote verschil zit hem dan vooral in de aangeboden stijlen en de kledingmerken die er worden gebruikt.

 

Andere boxen, suggesties & ervaringen.

Ben je benieuwd welke boxen en diensten er nog meer zijn. Kijk dan op onze homepage daar hebben wij elke populaire kledingbox in een mooi overzicht vermeld. Mocht je suggesties hebben voor een shopping dienst die wij nog niet op onze website hebben vermeld dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Je kun hiervoor het beste contact met ons opnemen via het contactformulier op onze contactpagina. Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ervaringen met een kledingbox en kun je die hieronder in het reactieveld voor ons achterlaten.