Selecteer een pagina

Hoewel wij vooral alle online styling diensten voor volwassenen vergelijken op onze website. Is er naast een kledingbox voor heren en dames ook een kledingbox voor kinderen. Mocht je willen weten welke kledingboxen voor vrouwen er zijn dan kijk je hier. Vandaag gaan we in dit speciale blog kijken welke online personal shopping services er voor kinderen zijn.

Kledingbox voor kinderen.

Dat er meerdere online personal shopping diensten voor volwassenen zijn is nog vrij eenvoudig te begrijpen. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat in onze huidige maatschappij waarin het leven snel aan ons voorbij schiet we maar weinig tijd hebben voor alles. We zijn druk met ons gezin, werk en andere zaken die we belangrijker vinden dan kleding kopen. Een activiteit als kleding kopen kan daarom best efficiënter en tijdbesparend ingedeeld worden. Daarnaast is het ook nog erg leuk om een nieuwe outfit door een stylist van een kledingbox dienst te laten verzorgen. Zo krijg je nieuwe inzichten en inspiratie voor misschien wel een nieuwe stijl en look.

In feite geld dit ook voor onze kinderen. Natuurlijk werken onze kinderen niet en hebben hun nog wel tijd genoeg om kleding te shoppen. Maar dat is nu net het probleem, wij ouders doen dit. En hoe makkelijk en gaaf is het, als je ook dit kunt doen met de hulp van een online stylist. Na het succes van meerdere online personal styling diensten voor mannen en vrouwen zoals Zalon van Zalando dat voor beide doet. Heb je het Nederlandse House of Einstein dat ook in België bezorgt en natuurlijk Outfittery en Scottybons voor de dames.

Sinds kort zijn er ook een handjevol aan online shopping diensten die een kledingbox voor kinderen hebben. Ook dit blijkt goed te werken, er zijn veel ouders met een drukke baan, maar die toch willen dat hun kinderen enr goed gekleed bij lopen. Dus waarom niet de hulp inschakelen van een persoonlijke stylist en shopper. Naast het verschil met kinderkleding en meteen een minpuntje voor de beschikbare kinderkledingboxen, is dat ze helaas alleen in hun eigen land bezorgen. Dit is iets waar wellicht nog verandering in komt. En niets is uitgesloten, dus mocht je bijvoorbeeld bij een van de onderstaande Nederlandse aanbieders van een kledingbox voor kinderen willen bestellen. Dan raad ik aan om ze gewoon even te mailen, grote kans dat ze een uitzondering maken en bij vraag wel naar België versturen.

Online personal shopping voor kinderen in België.

Omdat wij vooral kledingboxen vergelijken die in België bezorgen en beschikbaar zijn. Beginnen we dan ook met de kledingboxen voor kinderen die je hier kunt bestellen.

kinder kledingboxen belgie

Happy Kiddo.

Nu we gaan kijken naar Happy Kiddo zul je meteen ook een van de grote verschillen zien tussen de diensten voor volwassenen en kinderen. Happy Kiddo is namelijk een soort van online kledingbibliotheek voor kinderen tot 3 jaar. Het werkt volgens een maandelijks abonnement. Via hun website en het speciale lookbook dat je daar vind, kun je de merken en kledingstukken zien. Vervolgens kun je 5, 10 of zelfs 15 verschillende kledingstukken uitkiezen. Dit kunnen broeken, truien, T-shirts en rompertjes zijn. Wanneer je kledingstukken hebt geselecteerd worden deze bij je thuisbezorgd en kan je kleintje hiervan genieten en net als jij goed gekleed op stap.

Het mooie van deze kledingbibliotheek is dat je de kleertjes zolang als dat je abonnement loopt kunt inwisselen voor andere kleding. Zodra kleding te klein wordt of wanneer je juist iets anders wilt kun je deze inwisselen door ze terug te sturen en andere kleertjes te kiezen voor je kind.

Happy Kiddo bezorgt alleen in België en hanteert 3 verschillende maandabonnementen.

  • Small – 5 kledingstukken – € 32,95 per maand.
  • Medium – 10 kledingstukken – € 61,95 per maand.
  • Large – 15 kledingstukken – € 89,95 per maand.

Website – www.happykiddo.be

Tale Me

Net als Happy Kiddo richt ook Tale Me zich als Belgisch bedrijf op de eerste levensfase van kinderen waarin ze snel groeien en het kopen van dure kleding dat je vaak in perfecte staat daarna weg moet doen. Door het verhuren van kleding dat daarna hergebruikt kan worden bieden ze een perfecte en goedkope oplossing aan ouders. Tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met de laatste modetrends en fashion en zul je nooit oude (uit de mode) of versleten kleding opgestuurd krijgen. Ook Tale Me werkt met een abonnement waarmee je elke maand van kleding kunt wisselen. Ze bieden in feite 4 verschillende abonnementen aan. Waarvan er twee voor toekomstige moeders en mama’s die borstvoeding geven is. En twee abonnementen voor van 0 tot 6 jaar oude kinderen.

Tale Me bezorgt in heel België en heeft de volgende prijzen:

Voor 0 tot 6 jaar.

  • 3 kledingstukken – € 19,- per maand.
  • 5 kledingstukken – € 29,- per maand.

Voor toekomstige moeders en borstvoeding.

  • 3 kledingstukken – € 29,- per maand.
  • 5 kledingstukken – € 45,- per maand.

Website – www.taleme-shop.com

Kledingboxen voor kinderen in Nederland.

Ook in Nederland is er een handjevol aan online styling diensten die een kledingbox voor kinderen heeft. Zoals eerder in dit artikel al vermeld bezorgen deze bedrijven momenteel alleen in eigen land. Maar is het zeker de moeite waard om dit toch even na te vragen via de mail. Grote kans dat ze naar België of Nederland willen bezorgen. Nu we de Nederlandse aanbieders van online personal styling voor kinderen gaan bekijken. Valt meteen op dat ze hier in België een stuk duurzamer mee omgaan. In België heb je namelijk geen aanbieders die een box met kleding verkopen maar dus alleen verhuren. In Nederland daar in tegen vind je geen aanbieders die kinderkleding verhuren maar wel weer verkopen als kledingbox concept. Een stuk minder duurzaam dus.

fashionbox voor kinderen

Bundleboon.

Geen verhuur van kinderkleding dat je elke maand kunt omwisselen, maar dus ook geen abonnement. Deze kledingbox voor kinderen werkt net als die voor volwassenen. Het begint met een stijlquiz waarna de online stylist twee nieuwe outfits voor je kind gaat samenstellen. Deze kledingstukken kosten gemiddeld € 10,- tot € 40,- per stuk. Deze box wordt vervolgens naar je opgestuurd en heb je 10 dagen om met je kind alle kleding te passen. Wat je niet wilt stuur je makkelijk en gratis terug, wat je houd daar betaal je voor. Super makkelijk, leuk inspirerend en enorm tijdbesparend.

Website – www.bundleboon.com

The Mini Box.

Deze kledingbox voor kinderen verschilt niet veel dan die van bovenstaande Bundle Boon en onderstaande Dinos and Dolls. Het is een gratis styling en shopping service voor kinderen van 1 tot 10 jarigen. Wederom doe je eerst een online stijlquiz en vul je een online vragenformulier in. Hierin kun je de wensen, smaak, maten en het budget aangeven. Nadat de outfits zijn samengesteld door jouw persoonlijke outfitter wordt de box bezorgt en kun je alles rustig passen. The Mini Box hanteert dezelfde prijzen als in de winkels en is het stijladvies helemaal gratis net als het eventueel retour zenden van de kleding die je niet wilt. Een duurzaam tintje van The Mini Box is dat je de kinderkleding die niet meer past of oud is, kunt doneren aan een goed doel.

Website – www.the-mini-box.com

Dinos Dolls.

Dit is de derde in het rijtje van online personal shopping voor kinderkleding. Dinos and Dolls richt zich voornamelijk op ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar oud. Ze maken graag gebruik van de nieuwste mode zoals vrolijke gekke printjes en combinaties. Vul de online vragenlijst in, krijg een uniek samengestelde outfit thuisbezorgd in een te gekke box en pas alles in je eigen comfort. Wat je niet wilt houden stuur je gratis terug en wat je wel houd, betaal je pas achteraf.

Website – www.dinosdolls.nl

De prijs van een (kinder) kledingbox?

Bij alle kledingboxen in het algemeen, of deze nu voor kinderen of voor volwassenen is. Blijft het moeilijk om aan te geven wat de prijs van een box is. Dit is namelijk elke keer anders en geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Wat wel in bijna alle gevallen zo is. Is dat het advies en de verzending gratis is. Daarnaast betaal je nooit meer dan wat de kledingstukken ook in de winkel zouden kosten. Er wordt geen gebruik gemaakt van een abonnement en zit dus nergens aan vast. Met uitzondering van de Belgische boxen voor kids. Mocht je onverhoopt wel elke maand volgens een soort van abonnement een nieuwe outfit willen ontvangen, laat dit dan weten aan je persoonlijke stylist.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog suggesties of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Wanneer er een service mist die hier bij zou moeten staan dan horen wij dat natuurlijk ook graag. En het allerliefst lezen we wat jouw ervaring met een van deze aanbieders is. Laat jouw persoonlijke ervaring of review achter door deze in het reactieveld hieronder aan de pagina te schrijven.