Selecteer een pagina

House Of Einstein

Jouw persoonlijke outfitter en online personal shopper maar dan duurzaam. Dat is wat House of Einstein is. De kledingbox dienst kleedt vele succesvolle mannen in Zowel Nederland als België en daar kan jij ook bij horen.

Hoe werkt het?

House of Einstein is een personal shopping dienst voor mannen. Zie het als je eigen modestylist, stijlexpert en online shopper. Naast stijl en nieuwe kleding brengt het je gemak en tijdbesparing.

Vanaf je werk of thuis vanuit je lievelingsstoel bestel je eenvoudig online een kledingbox. Door naar de website te gaan en daar een online vragenlijst in te vullen wordt er een stijl profiel voor je gemaakt. Hier kun je nog een persoonlijk gesprek hebben met jouw eigen stijl expert, maar dit hoeft niet.

Vervolgens gaat de stijlexpert / online shopper voor jou aan het werk, om een of twee nieuwe outfits te creëren. Deze krijg je na enkele dagen thuis of op het werk bezorgd en kun je de outfits in je eigen tijd passen. Vervolgens betaal je pas wat je wilt houden en de rest stuur je eventueel gratis retour

Kledingboxen werken niet volgens het abonnement principe. Er wordt dus nooit zomaar geld van je rekening afgehaald. Je besteld en betaald precies wat jij wilt.
Iedere kledingbox is uniek en wordt voor jou gemaakt. Op basis van jouw voorkeuren zoals, je maten, favoriete merken, kleuren, kledingstukken en budget.
House Of Einstein is naast Outfittery en Zalon een van de populairste kledingboxen. Kijk voor een indruk van wat je kunt verwachten op de website van House Of Einstein via onderstaande knop.
 
House Of Einstein is in feite een gratis dienst. Je betaald pas achteraf nadat je hebt besloten wat je van de kleding wilt houden. Het verschil zit hem vooral in dat House Of Einstein een online dienst is die een goed gevulde kledingbox opstuurt. Jij past de kleding, bepaald wat je wilt houden van de outfits. En pas dan betaal je.

Welke kwaliteit en merken worden er gebruikt?

In tegenstelling tot veel andere diensten heeft House Of Einstein een duurzaam bedrijfsbeleid. Dit betekend dat ze alleen maar met merken samenwerken die ook een duurzaam beleid nastreven. De kwaliteit komt boven kwantiteit en kun je naast gangbare merken ook kleinere en exclusieve merken verwachten.

Er wordt daarom veelal gekozen voor natuurlijke stoffen en premium merken uit landen zoals: Italië, Scandinavië en Nederland. Hoewel er ook bekende mode merken worden gebruikt. Staan kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit bovenaan.

  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Merken
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat zijn de prijzen?

Dit is een veelgestelde vraag op onze website. Meestal ontvang je twee outfits in de kledingbox. Dit kun je natuurlijk ook bespreken. Omdat elke box persoonlijk en uniek is, verschillende prijzen per box. Wat je mag verwachten is dat de prijzen voor de individuele kledingstukken hetzelfde zijn geprijsd als in een winkel.

Omdat je na het ontvangen en passen van de box zelf bepaalt wat je houd,bepaal je dus ook zelf wat je betaalt. Gemiddeld besteden House Of Einstein klanten tussen de € 200 en 500 euro per box. De dienst is gratis en er is geen aankoopverplichting

House Of Einstein ervaringen.

Product ervaringen zijn tegenwoordig erg belangrijk. Daarom lees je ook hier op onze website de leukste reacties en House Of Einstein ervaringen van onze bezoekers. Heb jij ook een ervaring die je met ons wilt delen? Stuur ons dan een e-mail.
In mijn functie op de IT afdeling van het bedrijf waar ik werk. Kom ik dagelijks in verschillende kantoorruimtes om IT problemen op te lossen. Ik vind het dus belangrijk om er goed uit te zien. House Of Einstein weet wat ik leuk vind en stuurt mij maandelijks een nieuwe box.
Vincent de Loor

Netwerk Beheerder

Ik kom veel bij mijn klanten over de vloer. Dankzij de personal online shopper van House Of Einstein kom ik elke keer weer in leuke nieuwe outfits voor de dag. Die niet alleen representatief maar ook zakelijk en toegankelijk zijn.
Ferdinand Lauer

ZZP'er

Sinds ik de kledingbox van House Of Einstein hebt ontdekt, heb ik geen moeite meer om te bepalen wat ik elke ochtend aantrek. De kleding wordt met eerder gekochte items en je collectie gematched zodat alles te combineren is.
Nick van de Velde

Eigenaar Uitzendbureau

Voorbeeld Outfits.

Voorbeeld Outfit Casual Modern
Voorbeeld Outfit Modern Klassiek
Voorbeeld Outfit Casual & Vrij
 

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.