Selecteer een pagina

B-Dressed

B-Dressed is een beetje het jongere zusje van Scottybons. Waar het moederbedrijf zich meer op de zakelijke zelfbewuste volwassen vrouw richt is Deze kledingbox meer gericht op jongere dames die zich graag laten kleden door een online stijlexpert.

Wat is B-Dressed?

Net als Scottybons en Zalon is B-Dressed een personal online shopping service voor vrouwen. Waarmee je een kledingbox gevuld met mooie stijlvolle outfits thuisbezorgd krijgt.

Op de website van B-Dressed volg je in enkele eenvoudige stappen de stijlquiz. Hiermee beantwoord je een paar vragen met betrekking op je stijl, voorkeuren en wensen.

Door het aanklikken van plaatjes met voorbeelden kun je aangeven welke stijlen je leuk vind en graag draagt. Vervolgens kun je aangeven wat voor lichaamstype je hebt.

Op basis van deze gegevens wordt er een stijladvies gemaakt en kun je een kledingbox bestellen. Je kunt de stijlquiz ook overslaan en direct een van de kledingboxen bestellen. je kunt dan kiezen uit een Classic box, complete outfits of een trendy kledingbox.

Eventueel kun je ook zelf naar de verschillende kledingstukken kijken die in de aanbieding zijn en deze direct bestellen. Zonder tussenkomst van stijladvies.

B-Dressed is van moederbedrijf Scottybons en richt het bedrijf op jongere dames met een kleinere portemonee. Desalniettemin ga je net zo goed gekleed.
Wil je meer weten over de verschillende kledingboxen van B-Dressed en weten hoe deze online personal shopping service precies werkt. Dan raden wij je aan om via onderstaande knop direct naar de website te surfen.

Welke boxen zijn er?

B-Dressed werkt met 3 verschillende kledingboxen. De verschillen hierin vind je in het aantal kledingstukken, de stijl en natuurlijk de prijs.

Zo kun je kiezen voor een Trendy of Classic box met 4 tot 6 kledingstukken en een waarde van +/- € 400,-. Of een Complete Outfit Box met daarin 7 tot 9 fashion items en een waarde van rond de € 700,-

Welke merken vind je bij B-Dressed?

Net als bij de meeste kleding box aanbieders hebben ook de stijlexperts van B-Dressed een groot netwerk met kledingmerken waar ze toegang tot hebben. Om je een klein idee te geven van met welke merken er wordt gewerkt moet je denken aan: Gsus, Armedangels, FRNCH, French Connection, Modstrom en natuurlijk veel meer. Er wordt altijd gekozen voor de beste kwaliteit of dat nu een bekend of minder bekend merk is, duurzaamheid en kwaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen naast stijl inspiratie en de tijdsbesparing van een kledingbox.

 

  • Kwaliteit
  • Stijlen
  • Merken
  • Kwaliteit / Prijs verhouding

Wat zijn de prijzen?

Zoals je hierboven al kunt lezen werkt deze online personal shopping service met 3 verschillende kledingboxen waar je direct uit kunt kiezen wanneer je de stijlquiz wilt overslaan.

  • Trendy heeft 4 – 6 fashion items en kost +/- € 400,-
  • Classic bevat 4 – 6 items en kost +/- € 400,-
  • Complete Outfit Box heeft 7 tot 9 kledingstukken waar je 2 tot 3 complete outfits uit samen kunt stellen met een waarde van +/- € 700,-

B-Dressed is een Nederlands bedrijf maar bezorgd ook in België. Echter betaal je dan wel extra servicekosten van € 4,95. De verzending is verder gratis. Wanneer je iets retour wilt sturen dan zul je deze kosten wel zelf moeten betalen.

Betalen kan eenvoudig via iDeal of een bankoverboeking.

Wat anderen zeggen over B-Dressed.

Wil je eerst de B-Dressed ervaringen en reviews van anderen lezen voordat je besteld? Dan ben je hier aan het goede adres. Er zijn vele andere modeliefhebbers je voorgegaan en hebben een review met hun persoonlijke ervaring bij ons achter gelaten. Hieronder vind je de beste ervaringen.
Elke dag weer netjes en representatief gekleed naar je werk is soms een hele uitdaging omdat je niet elke dag hetzelfde wilt en kunt dragen. B-Dressed biedt genoeg advies en inspiratie om elke dag verzorgd en er tip top uit te zien op mijn werk.
Lotte Maes

Receptioniste

Kleding shoppen is niet aan mij besteed. Ik hou van kleding, maar niet van slenteren en drukke winkels. Gelukkig is B-Dressed een betaalbare kledingbox zo dat ook jongere vrouwen gebruik kunnen maken van een online personal stijlexpert.
Lena Jacobs

Content Marketer

Ik wil er graag goed uit zien. Niet alleen voor mijn werk maar gewoon altijd. Ik ben veel met mijn gezondheid en die van anderen bezig. Waar ik adviseer op gebied van voeding ben ik niet zo sterk in fashion en mode. Gelukkig heb ik aan B-Dressed een goede partner.
Elise Janssens

Dietiste / Voedingscoach

Voorbeelden van de kledingboxen.

Trendy Kledingbox
Complete Outfit Kledingbox

Adres

De Kleetlaan 4

Machelen 1831

Belgie

Contact

info@kledingbox.be

Over kledingbox.be

Kledingbox.be is een onafhankelijke vergelijker van kledingboxen. Wij verkopen zelf geen kledingboxen maar vergelijken de verschillende aanbieders en bieden hiermee een compleet overzicht van alle personal online shoppings diensten.